Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kreatív celebportrék pizzákon

Kreatív celebportrék pizzákon

2013. július 19. - Darqo

domenico crolla01.jpg

Domenico Crolla, Glasgow-ban élő olasz séf meglehetősen kreatív módját választotta annak, hogy Bella Napoli nevű éttermének egy kis hírnevet szerezzen. A hobbiművész ugyanis az alap pizza összetevőket használja celebportréinak megjelenítésére.

 

Tésztavásznain paradicsompürével és sajttal „festi” meg a hírességek, köztük zenészek, színészek, és nemzetközi divatikonok képeit, ügyesen használva a negatív teret. Az egész természetesen saját konyhájából indult, de a családi körben aratott siker, majd Bruce Lee-ről készített portréja után Lee lányától, Shannontól kapott köszönet meggyőzte arról, hogy ezzel bizony érdemes mélyebben is foglalkoznia! A portfólióban olyan klasszikus ikonok szerepelnek már, mint például Marilyn Monroe, Sophia Loren és Frank Sinatra, a fiatalok igényeire figyelve Rihanna és Beyoncé, valamint divatérzékenyek számára Anna Wintour, Karl Lagerfeld és Tom Ford portré is szerepel.

domenico crolla02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr885400969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása