Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rózsaszín tütüvel a mellrák ellen – Újratöltve

Rózsaszín tütüvel a mellrák ellen – Újratöltve

2013. február 04. - Darqo

Bob Carey01_resize.jpeg

Biztosan emlékeztek még Bob Carey Tütü projektjére. Hát persze, hiszen kinek nem égetődött bele a retinájába egy rózsaszín tütüben parádézó mackós pasas fotósorozata?! Nos, az Arizona államban született, reklámszakmában dolgozó fotós nem állt le a mellrák elleni figyelemfelkeltő kampánnyal, az elmúlt időszakban is számtalan vicces kép készült, amelyeket a folytatásban találtok.

 

Ha valaki mégsem emlékezne a történetre:

 

Bob Carey 2003-ban kezdett neki a mára már „The Tutu Project” néven ismert sorozatban található képek készítésének. Első körben csak a saját szórakoztatására fotózta magát a szokatlan ruhában, hogy ebben a furcsa, vizuális formában szóljon pár jó szót az előítéletességgel kapcsolatban, majd az egész átfordult a jelenleg is ismert figyelemfelkeltő kezdeményezésbe, amikor kiderült, hogy felesége mellrákban szenved. Linda azóta kigyógyult a betegségből és az elmúlt 10 évben készített képekkel, a megvásárolható nyomatokkal, a tavaly megjelent fotóalbummal, a házaspár által létrehozott The Carey Foundation nevű nonprofit szervezettel a mellrákban szenvedő nőket támogatják.

Bob Carey02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr975051695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása