Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rózsaszín tütüvel a mellrák ellen

Rózsaszín tütüvel a mellrák ellen

2012. augusztus 14. - Darqo

Biztos sokaknak ismerős a rózsaszín tütüben parádézó mackós alkatú szőrös fazon, aki a legkülönbözőbb helyszíneken, abszurd helyzetekben jelenik meg a szokatlan kiegészítőben, hisz olykor feltűnik egy-egy kép a neten, sőt, mi is próbáltuk elviccelni az egyik versenyt, amikor megígértük, hogy ilyen szerkóban jelenünk majd meg előttetek, ha nyerünk.

 

A kép készítője és főszereplője az Arizona államban született Bob Carey, reklámszakmában dolgozó fotós, aki még 2003-ban kezdett neki a The Tutu Project elnevezésű sorozatnak. Első körben szórakoztató módon kívánta felhívni a figyelmet a túlzott előítéletességre, aztán 6 hónappal az indulás után kiderült, hogy feleségének mellrákja van, ami megváltoztatta az egész projekt jelentését. Linda a műtét után kigyógyult a betegségből, majd újra kiújult nála a mellrák, azóta azonban elfogadható szinten tudják tartani az állapotát. Lényeg a vidámság, amivel hozzáállnak az egészhez, amiért Carey készíti a fotókat, hisz véleményük szerint a legjobb gyógyszer az életben a nevetés!

 

Az elmúlt 9 évben elkészült több mint 110 fotóval, ezek megvásárolható nyomatával, valamint az idén megjelenő könyvvel olyan szervezeteket segít, segítenek, akik mellrákban szenvedő nőket támogatnak.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr124706813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása