Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csillagos éj kilincsekből

Csillagos éj kilincsekből

2012. november 07. - Darqo

david goldberg01_resize.jpeg

Szeretem, amikor a bolttulajdonosok valami extra különlegességgel próbálják meg odacsalogatni a vásárlókat az üzletükhöz. Nem muszáj nagy dolgot csinálni, éppen elég valami apróság, lényeg, hogy figyelemfelkeltő legyen! David Goldberg éppenséggel az előbbit valósította meg, amikor lakberendezési kiegészítőket és egyéb alkatrészeket árusító boltjának homlokzatára egy hatalmas Csillagos éj-másolatot készített.

 

Több mint 1250 darab újrahasznosított kilincs, fogantyú, gomb és más alkatrész alkotja Van Gogh egyik legfeldolgozottabb művének másolatát az 1914-ben családi vállalkozásként indított Bethesda-i Union Hardware boltnál, ami természetesen mágnesként vonzza a tekinteteket, kezeket és nyilván a vásárlókat is.

david goldberg02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr404879768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása