Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fakáoszból árnyharmónia

Fakáoszból árnyharmónia

2012. október 29. - Darqo

Árnyékszobrok01_resize.jpg

A Tim Noble és Sue Webster által alkotott brit duó 2006 óta az első egyéni kiállítását nyitotta meg a londoni Blain|Southern-ben pár héttel ezelőtt. Nihilistic Optimistic címmel hat nagyméretű szobrot építettek, amelyek egészen addig úgy néznek ki, mintha esetleges, értelmetlen katyvaszai lennének a fadaraboknak, amíg egy egyszerű megvilágítást nem kapnak.

 

A fény segítségével ugyanis a művészek saját magukról mintázott, hátborzongatóan pontos sziluettjei rajzolódnak ki a falra, amit egyébként korábbi alkotásaik során is előszeretettel jelenítenek meg. Az újrahasznosított hulladékokkal dolgozó művészházaspár egész pályafutása során arra a kérdésre keresi a választ, hogy az emberek vajon hogyan és mi alapján határozzák meg az absztrakt dolgok jelentéstartalmát...

 

Ha a következő hetekben éppen Londonban tartózkodsz, érdemes ellátogatni a kiállításra, ami egészen november 24-ig tart még!

Árnyékszobrok02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr854860617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása