Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kézkabátot neked, ha ölelésre vágysz

Kézkabátot neked, ha ölelésre vágysz

2012. szeptember 13. - Darqo

Brutális kijelentés, de hamarosan itt a tél és minden velejárója. A hideg elleni védekezésben megszaporodik a forró csoki és/vagy mézes tea fogyasztás, elözönlik a tévét a gyógyszerreklámok, előkerülnek a szekrény mélyéről a vastag paplanok, pulóverek, kabátok, a divattervezők pedig mindent megtesznek, hogy a szürke és rideg hétköznapokba egyedi, de leginkább figyelemfelkeltő, sőt, akár sokkoló ruhadarabokat csempésszenek.

 

A hagyományos megoldások mellett igazán extravagáns kiegészítők közül is válogathatunk, például Chan Si divattervező nagyonhülye, viszont baromi vicces kabátjai között is érdemes mazsolázni. A Hug Me névre keresztelt, 6 darabból álló őszi/téli kollekcióval egyébként a magányos embereknek szeretne a maga módján segíteni, mer'hátugye a kiegyensúlyozott élethez kell a szeretet és legalább napi egy ölelés. A használatuk kissé körülményes, de az biztos, hogy ha fel meri valaki venni, az utcán sok-sok figyelmet és még több kérdést kaphat a járókelőktől...

via: trendhunter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr814759518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása