Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Melegíts Földanyával!

Melegíts Földanyával!

2012. március 29. - Darqo

Hamarosan eljön a kerti mulatságok ideje, már ha valakinek van kertje vagy olyan barátja, akinek van kertje. Azért ez gyakran előfordul. Manapság nem kell megelégedni az egyszerű, hagyományos tűzhelyekkel, ha hűvösre fordul az éjszaka, igaz, egy designtűzhelyhez megvásárlásához azért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Rick Wittrig földgömbjéért például körülbelül 370 ezer forintnak megfelelő dollárt kell kicsengetnünk, hacsak nem készítjük el magunk vagy valamelyik ismerősünk olccsóba'.

 

A designer Third Rock Outdoor Fire Pit fantázianévre keresztelt, 6,35 mm vastag szénacélból készített, több mint 1 méter magas, 91 cm széles alkotásával például környezetvédelmi felhangokkal fűszerezett, első pillanatban döbbenetet kiváltó, igencsak sajátságos hangulatot kölcsönözhetünk a barátozós estének.

 

Az mondjuk fura, hogy miért csak olyan képek készültek, ahol az amerikai kontinens lángol...hüm...

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr584334980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása