Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Darabolható szappan tisztaságmániásoknak

Darabolható szappan tisztaságmániásoknak

2011. április 01. - Darqo

Pontosan két nappal ezelőtt tettem említést Dave Hakkens holland dizájnerpalánta borsmenta ízű ehető tolláról, és most ismét ő került a figyelem központjába jópofa szappankoncepciójával. A higiéniamániások legnagyobb örömére (az említett tollhoz hasonlóan) darabokra törhető formában tervezte meg az egyszerűen csak „Break Soap”-nak nevezett koncepciót.

Darabolhatósága miatt a tömbszappan nem használt részei mindig szárazon és tisztán tarthatóak, megoldva ezzel a cuppogósra ázó szappanok problémáját. A tervezett kiszerelés elvileg 90 kézmosásra elegendő mennyiséget biztosítana a felhasználónak, és ahogy a képeken is látszik, elvileg több mint 1 hónapig lehetne használni, bár ezt nyilván a tisztaságpara mértéke befolyásolja.

Nem érdemes elmenni amellett a tény mellett sem, hogy az extra adalékanyagoktól mentes, manapság egyre divatosabb és finomabbnál finomabb, természetes illatokban kapható natúrszappanokhoz hasonlóan a Break Soap orrhosszal nyerne a folyékony szappanokkal folytatott környezetvédelmi versenyben.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr132790957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása