Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

404 error! File not found! - 25 kreatív fityisz a világhálóról...

404 error! File not found! - 25 kreatív fityisz a világhálóról...

2010. augusztus 21. - Mocca

404 error! File not found! Ha van olyan a Föld nevű bolygón, aki még nem szembesült a világhálón bóklászva ezzel az üzenettel, az minden bizonnyal éppen most tervezi egy számítógép beszerzését vagy magasról tojik az egész „www” kiszera méra bávatag nyújtotta végtelen lehetőségekre.

Engem is lepett már meg nem egyszer ez az üzenet, például olyan évek óta napi rendszerességgel látogatott könyvjelzős oldalra való érkezéskor, ami tíz órával korábban még simán bejött. Az esetek döntő többségében aztán egy már másodszorra is halálosan idegesítő és unalmas kép fogadja a hoppon maradt júzert.

Pedig vannak ám ennek a közleménynek más, ezerszer ötletesebb vagy viccesebb verziói is. Jöjjön 25 kreatív fityisz a világhálóról:

via: shockblast

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr812237268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása