Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Láthatáron a Bio-Robo fridzsider

Láthatáron a Bio-Robo fridzsider

2010. június 22. - Mocca

Az milyen vagány lenne már, ha egy házibuli alkalmával egy zöld kocsonyás trutymóágyból kihámozott jéghideg Baileys-szel tudnánk elkápráztatni a jelenlévő partyarcokat?! Erre a trükkre egyébként minden esélyünk meglehet, feltéve persze, ha a fehérorosz Jurij Dmitriev, a 2010-es Electrolux's Design Lab versenyére készült futurisztikus zselé-hűtő koncepcióját, a versenyt kiíró svéd cég egyszer átemeli a sorozatgyártásra ítélt ötletek mappájába.

A Bio-Robot Refrigerator akár egy hazai skatulyakonyhában is elférne, ugyanis négyszer keskenyebb mint hagyományos társai. Slank méretét annak köszönheti, hogy nem mély polcokra, hanem egy speciális biopolimer gélbe lehet behelyezni az élelmiszereket. Még mielőtt a háziasszonyok orrocskája lefitymálóan elfintorkodna, ez az anyag nem ragad rá a belehelyezett kajára, ráadásul szaga sincs!

A technológia az energiatakarékosság jegyében, azt is lehetővé teszi, hogy a képeken látható amorf gélkelyhek mindegyike, tulajdonképpen egy-egy önálló, egymástól elszeparált, az adott élelmiszerre optimalizált mikró-hűtőként funkcionáljon!

Na, ki turkálna benne?

via: yankodesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr902101442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása