Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Raku égetés 2023 tavasz

Raku égetés 2023 tavasz

2023. május 02. - Darqo

raku_20221016_04-kicsi.jpg

Egy érdekes és különleges művészet terápiás programra invitálunk téged. A program lényege a szimbólumok alkalmazása és hatásai, melyek elősegíthetik a lelki egyensúlyod kialakítását és/vagy megtartását.

Mindezt egy igencsak különleges kerámia készítési folyamattal ötvözve, ami nem más, mint a rakuzás. Az eljárás az agyag megformálásával kezdődik, a szakmai háttér támogatásunk mellett Dr. Magyaródi Tímea pszichológus, szimbólum terapeuta vezet végig az alkotás folyamatán, feltárja előtted a választott formák és motívumok szimbolikus jelentéstartalmát, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz. Miután elkészültél és első kiégetésre kerül az alkotásod a műhelyünkben, következhet a különleges, második égetési folyamat kültéren, ami egy nagy átalakulás és véletlenszerű hatások kombinációja, amelyben a sérülés, repedés, egyedülálló színek és árnyalatok, matt és csillogó felületek ugyanúgy szerepet kapnak, mint ezek analógiái saját életutunk során.

A raku égetés a véletlenszerűségben és a hibákban rejlő szépséget keresi és jeleníti meg, nem az általános elképzelés szerinti tökéletességet részesíti előnyben. A programon készített raku tárgyakban saját, egyedi és csodálatos életed tükröződik vissza.

Szeretettel várunk!

Jelentkezz, és vegyél részt ezen a fantasztikus programon!

Alkotás: május 7. 10:30-tól a Manzárd Workshopban

Égetés május 20-án, Cinkotán.

A programot a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5518115590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása