Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Baleset-puzzle

Baleset-puzzle

2020. november 23. - Darqo

yelldesign01.jpg

Gyerekként imádtam a puzzle-t, felnőttként viszont már nem annyira. Sokkal türelmetlenebb vagyok annál, hogy hosszasan töprengjek a különböző elemek megfelelő elhelyezésén. Persze kivételek mindig akadnak, néhány izgalmas verzióról mi is beszámoltunk a blogon, és most itt van egy újabb kedvenc.

A Yelldesign által készített The Accident fantázianévre keresztelt, 215 akril darabból álló puzzle teljesen hű a címéhez, olyan, mintha egy csintalan gyerek bedobott volna egy ablakot egy kaviccsal.

A darabkák összeillesztésének bonyolultságát nézegetve még frusztrálóbbnak tűnik a teljes puzzle kirakása, mégis az ötlet egyszerű zsenialitása teljesen lenyűgöz, úgyhogy már most felvettem ezt a játékot a karácsonyi listámra!

Érdemes egyébként tovább böngészni a cég webshopjában, mert hasonlóan ötletes puzzle-ökkel találkozhattok, többek között van koronavírusos is...

A Yelldesign elérhetőségei

Weboldal

Shop

Facebook

Instagram

yelldesign02.jpg

yelldesign03.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4915705488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása