Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lenyűgöző bútorkollekció papírból

Lenyűgöző bútorkollekció papírból

2020. november 16. - Darqo

pao-hui-kao01.jpg

Pao Hui Kao eindhoveni székhelyű designer lenyűgöző bútorkollekciót készített papír és rizsragasztó felhasználásával. Igen, jól olvastad, az alapanyag valóban a papír, amit ennek a ragasztónak a segítségével az eredeti állapotához képest sokkal masszívabbá tesz, így alkalmas lesz arra, hogy többek között székként, dohányzóasztalként, vagy éppen polcként funkcionáljon.

Azt persze nem tudom, hogy mennyire strapabíró egy-egy ilyen tárgy, de valójában nem is hétköznapi használatra készült. A különleges designtárgyak érdekes szimbólumként szolgálnak az életünk törékenységével kapcsolatban ebben a meglehetősen bizonytalan és félelmetes helyzetben, amikor minden korábban elért eredmény, vagy éppen megvásárolt használati tárgy fontossága megkérdőjeleződik.

Egészen hosszú ideig lehet elmélkedni ezen a dolgon, miközben a képeket vagy a poszt végé található videót nézegetitek. Nálam legalábbis így volt.

Pao Hui Kao elérhetőségei

Weboldal
Instagram
A projektről bővebben: https://www.paohuikao.com/paper

pao-hui-kao02.jpg

pao-hui-kao03.jpg

pao-hui-kao04.jpg

pao-hui-kao05.jpg

pao-hui-kao06.jpg

pao-hui-kao07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6815625784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása