Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Őrült arcmaszkok Izlandról

Őrült arcmaszkok Izlandról

2020. szeptember 07. - Darqo

yrurari01.jpg

Az elmúlt hetek és hónapok bebizonyították, hogy designerek fantáziája akkor is szárnyal, ha az arcmaszkokról van szó, de az utóbbi idők (szerintem) legviccesebb, legérdekesebb és legfigyelemfelkeltőbb verzióit Izlandon álmodták és valósították meg. Hol máshol?!

Valójában meg sem kellett volna lepődnöm, amikor kiderült, hogy a képeken látható ufóságokat egy tehetséges izlandi designer, pontosabban Ýr Jóhannsdóttir kötötte, minden bizonnyal azzal a felkiáltással, hogy "Miért is kellene unalmasnak lennünk, ha őrültek is lehetünk?"

Mindenképpen sok bátorság és exhibicionizmus kell egy-egy ilyen zseniális maszk viseléséhez, de ha bevállalnád, akkor az alábbi elérhetőségeken tudsz nézelődni és érdeklődni.

Ýr Jóhannsdóttir elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7415715968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása