Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Izgalmas lámpaburák Izraelből

Izgalmas lámpaburák Izraelből

2020. július 06. - Darqo

yael_akirav01.jpg

Izgalmas és egyedi lakberendezési kiegészítőket, ezen belül is lámpaburákat elég nehéz találni, de ha rálelek egy-egy darabra, mindig elönt a boldogság (igen, nekem ennyi is elég). Yael Akirav izraeli ipari formatervező és Conductive Origami című sorozata például ebbe a kategóriába tartozik.

A jeruzsálemi Bezalel Academy of Art and Design-on tavaly végzett tehetség a képeken és videókban látható gyönyörű használati tárgyait az origami, geometrikus formák és a 3D nyomtatás bűvöltében készíti, a hozzám hasonló emberek legnagyobb örömére.

Biztosan nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, hogy gyakorlatilag minden példányból elviselnék egyet a lakásomban, de egyelőre sajnos nem találtam információt a megvásárlás lehetőségéről, azonban az egyre nagyobb figyelem és az ezzel járó érdeklődés remélhetőleg majd meghozza a gyümölcsét. Addig is érdemes tovább böngészni a tervező oldalain, mert sok más érdekes ötlettel találkozhattok!

Yael Akirav elérhetőségei

Weboldal

Instagram

Felső fotó: Ofek Avshalom

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

conductive origami A series of lighting fixtures 3D printed directly onto textiles. Rigid printing on textile allows the creation of complex elements. When the printed material conducts electricity, the intersections that stem from the art of origami present a new opportunity – turning on the light by contracting and stretching the structure. The conductive filament is also used as the structural skeleton of the lighting fixtures, each with its own unique folding and opening method. סדרת גופי תאורה מתקפלים בהשראת קיפולי האוריגמי, המיוצרים בהדפסת תלת מימד ישירות על גביי טקסטיל. הדפסת החומר המוליך איפשרה לי הזדמנות חדשה - הדלקת אור באמצעות כיווץ ומתיחה של המבנה. הנחייה: דורי רגב צילום: @ofekavshalom #origami #origamidesign #lighting #lightingdesign #textile #industrialdesign #idbezalel #fabric #finalproject #prodactdesign #conductive #folding

yael akirav (@yaelakirav) által megosztott bejegyzés,

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5615501512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása