Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt vannak a gyógyszerek, amik megoldanak minden problémát

Itt vannak a gyógyszerek, amik megoldanak minden problémát

2020. június 08. - Darqo

dana_wyse01.jpg

Dana Wyse és az általa megálmodott Jesus Had a Sister Productions gyógyszeripari cég minden vágyunkat teljesíti és minden problémánkat megszüntetni az általuk előállított gyógyszerekkel.

A fiktív cégnél tényleg mindenre van valami pirula, többek között például az élet megértésére, a legjobb íróvá-válásra, vagy éppen az egészséges kapcsolat megteremtésére is.

Az egyszerűség iránti vágyunk jelenik meg a retro hangulatban megvalósított képeken. Mindenki azonnal akar mindent, ami természetes, de valahol igazán szomorú is egyben, hiszen meg akarjuk úszni az energiabefektetést, a tanulást, a munkát, a türelmet és kitartást, a várakozást a gyümölcsök beérésére.

Ennek kifigurázására hozta létre a kanadai művész ezt a projektet. Türelmesebbek persze nem leszünk a képek láttán, de talán néhányan elgondolkodnak, most úgyis több időnk van rá...

Dana Wyse elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

A projektről bővebben ide kattintva olvashattok.

dana_wyse02.jpg

dana_wyse03.jpg

dana_wyse04.jpg

dana_wyse05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9615684926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása