Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A napszemüvegpajzsoké a jövő?

A napszemüvegpajzsoké a jövő?

2020. május 18. - Darqo

doucet-masks01.jpg

Egyelőre lehetetlenség pontosan megjósolni, hogy milyen változásokat és új trendeket fog hozni a koronavírus a divatban, de egyre több designer mutatja meg a helyzetre optimalizált koncepcióját. Vajon a hétköznapjaink része lesz a maszk vagy egyfajta arcpajzs?

Meglátjuk, de addig is érdemes megnézni Joe Doucet érdekes és menő elképzelését, ami ügyesen kerüli ki a tipikus arcvédők kellemetlen és kínos megjelenésének buktatóit.

A gigantikusra méretezett, párásodás elleni kezelésen átesett napszemüveglencsék teljes mértékben eltakarják az arcot, ezzel megvédve (valamennyire) a viselőjét a nem kívánt dolgoktól.

Nekem nincsenek jó tapasztalataim a páramentesítő rétegekkel kapcsolatban, így az továbbra is kérdéses számomra, hogy egy ilyen felület mennyire bírná a gyűrődést, illetve mi mennyire bírnánk nyáron a bepülledt levegőt a trendi maszk mögött, de a koncepció amúgy nagyon tetszik!

Joe Doucet elérhetőségei

Weboldal

Instagram

A projektről bővebben ide kattintva olvashattok.

doucet-masks02.jpg

doucet-masks03.jpg

doucet-masks04.jpg

doucet-masks05.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6215661314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása