Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Haribo-ruha, sushi-papucs, avagy mit hoz a jövő a divatban?

Haribo-ruha, sushi-papucs, avagy mit hoz a jövő a divatban?

2020. május 11. - Darqo

nicole_mclaughlin01.jpg

Senki sem tudja pontosan, hogy vajon mennyire fogja megváltoztatni az élethez, túléléshez, fontos és felesleges dolgokhoz fűződő viszonyunkat és gondolkodásunkat a COVID-19 koronavírus. Az ezt firtató a kérdésekre egyelőre csak elnagyolt válaszokat lehet találni, hiszen soha nem tapasztalt helyzetben vagyunk.

Egy dolog azonban biztos, ugyanazt és ugyanúgy nem érezhetjük, gondolhatjuk és tehetjük, mint a világjárvány előtt. Muszáj lesz egyszerűbb, hatékonyabb, kreatívabb, őszintébb életet kialakítanunk, amelyben tisztábban látunk és hamarabb teszünk különbséget a lényeges és a lényegtelen között, sőt mi több, könnyebben is hozunk döntést, a fölösleges dolgokat kipakolva az életünkből.

A luxustárgyak egy időre biztos, hogy veszítenek a valódi értékükből, az olyan egyszerű dolgok, mint például a régi tárgyaink újrahasznosítása pedig felértékelődhet.

Nicole McLaughlin művész vicces, mégis elgondolkodtató formában beszél a divatról és az újrahasznosításról, valamint a túlélés fontosságáról is. Nem ez volt a célja az alkotásaival, de mint oly sok minden, a koronavírus árnyékában a Haribo csomagolásból összeállított rövidnadrág vagy sushi-ból felépített papucs, a fűszertartóként funkcionáló mellény az új világ keserédes képét vetíti elénk.


Nicole McLaughlin elérhetőségei

Weboldal

Instagram

nicole_mclaughlin02.jpg

nicole_mclaughlin03.jpg

nicole_mclaughlin04.jpg

nicole_mclaughlin05.jpg

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

spicy!

nm (@nicolemclaughlin) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

oven mitt coat

nm (@nicolemclaughlin) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

mules

nm (@nicolemclaughlin) által megosztott bejegyzés,

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4015625862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása