Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Még a festmények is elnéptelenedtek

Még a festmények is elnéptelenedtek

2020. április 27. - Darqo

ballester01.jpg

Amikor José Manuel Ballester spanyol művész pár évvel ezelőtt nekilátott projektjének megvalósításához, amelyben híres festményekről tünteti el az emberi alakokat, még nem gondolta, hogy egyszer annyira aktuális lesz ez a látvány, mint manapság...

...a COVID-19 világjárvány idején, amikor az otthonmaradás és minden szociális tevékenység beszüntetése, de legalábbis a távolságtartás (és persze a rendszeres és alapos kézmosás) lesz a legjobb megoldás a betegség elkerülésére.

A Concealed Spaces című sorozat játékossága csak a felszín, hiszen, mint a jelen példa is mutatja, az aktuális helyzet drámaiságát könnyen beleláthatjuk, így gyakorlatilag bármilyen hasonló helyzetben újabb és újabb rétegeket fedezhetünk fel bennük és persze rajtuk keresztül önmagunkban is.

Érdemes egyébként megfigyelni az apró részleteket is, az asztalon maradt ételmaradékokat, a még fel nem száradt vérfoltokat a földön, ami a változás gyorsaságát hivatott jelképezni...

José Manuel Ballester elérhetősége

Weboldal

Még több kép a sorozatból.

ballester02.jpg

ballester03.jpg

ballester04.jpg

ballester05.jpg

ballester06.jpg

ballester07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2715594712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása