Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Virgil Abloh sztárdesigner termékei az IKEA-ban - MARKERAD kollekció (x)

Virgil Abloh sztárdesigner termékei az IKEA-ban - MARKERAD kollekció (x)

2019. november 04. - Darqo

markerad.jpg

Az elmúlt 10 évben Virgil Abloh a világ egyik legkeresettebb tervezőjévé vált. Egy olyan multidiszciplináris kreatív emberről van szó, aki a DJ-pult, illetve a tervezőasztal mögött is otthonosan mozog. Mára a világ legnagyobb márkáival működik együtt, nem mellesleg a Louis Vuitton férfi részlegének művészeti vezetője, valamint a Time magazin 2018-ban beválasztotta a világ 100 legbefolyásosabb embere közé.

Virgil Abloh az elmúlt években többek között az IKEA-val is együtt dolgozott egy limitált kollekció kialakításán, amely idén ősztől elérhető a hazai IKEA áruházakban is. Henrik Most-tal, az IKEA kreatív vezetőjével együtt kiterjedt kutatást végeztek a fiatal felnőttek életéről annak érdekében, hogy pontosan megismerjék az igényeiket, különös tekintettel az első otthon kialakítására. A MARKERAD limitált kollekció 15 darabjának mindegyike az eredményt tükrözi vissza, és a művészre jellemző minimalizmussal próbálja megragadni a célcsoport és természetesen a stílus rajongóinak szívét.

A "Temporary" feliratot magán viselő, számoktól és mindenféle jelzéstől mentes hatalmas falióra, vagy éppen a "Sculpture" felirattal büszkélkedő IKEA-s táska, a "Wet Grass" felirattal ijesztgető zöld szőnyeg, az ajtótámasszal megbolondított szék, egy IKEA-s vásárlás után járó blokk mintájával díszített szőnyeg és barátaik egytől egyig meglepően és már-már szemtelenül egyszerűek, mégis érdekes kérdéseket ébresztenek arról, hogy mi a funkcionalitás, mi a művészet és a design, illetve hogy ezek hogyan és milyen mértékben befolyásolják a hétköznapjainkat, valamint hogy a tervezőknek mit és milyen mértékben kell elegyítenie a meglévő hozzávalókból ahhoz, hogy valamilyen hatást váltsanak ki az emberekből, és akár megnyissák a potenciális vásárlók pénztárcáját is.

A MARKERAD limitált kollekció november 2-tól kapható a hazai IKEA áruházakban, érdemes élőben is megtekinteni/kipróbálni őket, és persze vásárolni, ha valamelyik megtetszik! Annál is inkább, mert annak érdekében, hogy minél több vásárló számára tegyék elérhetővé az együttműködésben megszületett lakberendezési kiegészítőket, vevőnként a MARKERAD kollekció minden egyes termékéből maximum 1 darab vásárolható.

markerad_kollekcio_termekek.jpg

markerad_mona_lisa.jpg

markerad_ora.jpg

markerad_szonyeg.jpg

markerad_kollekcio_virgil_abloh.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr815273464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása