Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hangrendszer az IKEA-tól - IKEA x Sonos (x)

Hangrendszer az IKEA-tól - IKEA x Sonos (x)

2019. július 10. - Darqo

image08_8.jpg

Soha nem gondoltam, hogy egyszer arról fogok hírt adni nektek, hogy az IKEA egy hangrendszer bemutatásával próbálja még több ember és lehetséges vásárló figyelmét felkelteni, de most ennek is eljött az ideje. Én pedig izgatottan várom, hogy mikortól lesz kapható a SYMFONISK sorozat Magyarországon?

A hang az egyik legerőteljesebb hatáskeltő – legalább annyira meghatározza egy helyiség hangulatát, mint egy szőnyeg, egy kanapé vagy egy dísztárgy. Az IKEA és a Sonos által megálmodott SYMFONISK sorozat első két termékét, a valaha kapható leghangosabb asztali lámpát és könyvespolc-hangszórót még idén Magyarországon is elérhetővé teszik az IKEA áruházaiban.

image06.jpg

A SYMFONISK Wi-Fi hangszóróval ellátott asztali lámpával az IKEA és a Sonos olyan kiváló hangzású, kimagasló megjelenésű terméket hozott létre, amely új és egyedi módon illeszkedik az otthoni enteriőrbe, elérhetőbbé téve a jó minőségű hangtechnikát. A termék a vonatkozó IKEA piacokon 179 euró, a magyarországi árról pontos tájékoztatás a termék bevezetésekor lesz elérhető.

image07.jpg

A SYMFONISK könyvespolc-hangszóró kedvező árú, kiváló minőségű, többfunkciós hangszóró. Otthonoktól és igényektől függően sokoldalúan használható. El lehet rejteni, de láthatóvá is lehet tenni. Súlya a konzollal együtt 3 kg. A horgokkal szinte bármilyen konyhai sínhez csatlakoztatható. Állítható függőlegesen és vízszintesen is, a termék a vonatkozó IKEA piacokon 99,95 euró, a magyarországi árról pontos tájékoztatás a termék bevezetésekor lesz elérhető. Mindkét termék kompatibilis a Sonos saját termékeivel, és a Sonos alkalmazáson keresztül irányítható, a lejátszási lista kiválasztható lesz az IKEA TRÅDFRI kijelzők és időzítők menüjéből is.

image05.jpg

„A kezdetektől megkérdőjeleztük a high-tech készülékek hagyományos esztétikáját. A lámpa-hangszóró gondolata bizonyos értelemben a kandalló mintájára született, hiszen ez az egyetlen dolog az otthonunkban, mely meleg fényt és hangot is ad” – mondta Iina Vuorivirta, az IKEA of Sweden munkatársa, a SYMFONISK lámpa-hangszóró egyik tervezője. „Míg az IKEA a lakberendezés területén szerzett tapasztalataival és a tervezés irányításával, a Sonos a hangosítási szakértelmével járult hozzá a közös munkához” – tette hozzá Iina Vuorivirta.

image02_2.jpg

Tad Toulis, a Sonos cég dizájn-alelnöke szerint: „A hang az identitásunk meghatározó része – hallgassuk akár egy baba nevetését, akár a szüleink 80-as évekbeli kedvenc slágereit. Az együttműködés alapja a partnervállalatok közös szenvedélye, értéke és tudása volt. Az IKEA és a Sonos egyformán felismeri a kiváló hangzás fontosságát, valamint annak a lehetőségét, hogy pozitívan befolyásoljuk az emberek életét otthon. Olyan termékeket igyekeztünk létrehozni, amelyeket egyikünk sem tudna önállóan kifejleszteni. Mivel a zene és a fény egyaránt hozzájárul egy hely hangulatához, olyan terméket fejlesztettünk, amely mindkét hatást egyszerre képes nyújtani – a SYMFONISK lámpa-hangszórót.”

image03.jpg

image04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5214838892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása