Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elgondolkodtató fétislámpák

Elgondolkodtató fétislámpák

2019. május 27. - Darqo

fabio_novembre01.png

Fabio Novembre olasz tervező készítette el a képeken látható különleges lámpákat a Venini számára. A ketrecre hasonlító burába öntött, az alkotások olasz eredetére utaló fűzöld, tejfehér és piros színű muranói üvegek fehér carrara márvány talapzaton állnak, egyértelműen emberalakot formáznak és fétisjellegük is elvitathatatlan.

Az alakok fojtogató csapdába kerültek a fémszerkezeten belül, a torzók ellenkezésmentes, nyugodt hangulatot árasztó tartása viszont arra utal, hogy szenvedésmentes, önként vállalt fogságról van szó. Gyakorlatilag a mi gyönyörködtetésünk az ő fétisük. Nagyon érdekes és gondolkodásra ösztönző lakberendezési kiegészítőkről van szó!

Fabio Novembre elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

 

A Venini elérhetőségei

Weboldal

Facebook

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Muse per @venini_official #fabionovembre #fabionovembrestudio #murano #venini

Novembre Studio (@fabionovembre_studio) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Muse è il nostro ultimo pezzo per @venini_official che coniuga assieme la tradizione della lanterna veneziana con la scuola metafisica. #fabionovembre #fabionovembrestudio #design #Venini

Novembre Studio (@fabionovembre_studio) által megosztott bejegyzés,

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1414281643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása