Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Float teáskészlet, amit inkább csak nézegetni érdemes

Float teáskészlet, amit inkább csak nézegetni érdemes

2019. május 06. - Darqo

float01.jpg

iAN Yen tajvani tervező egyedülálló teáskészlete a modern öntöttvas design egyik különleges és egyedi megnyilvánulása. Gyakran tapasztaljuk, hogy az ehhez hasonló szokatlan, minimalista formavilág sajnos sokakban csak a mosogatás szakértőit ébreszti fel, akik azonnal kétségbeesnek a kitisztíthatatlannak tűnő rések láttán, pedig, mint ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, a kivételes forma leginkább alkalmi használatra ösztönözné a tulajdonosát.

Inkább lehet a konyha éke, amelyen jó a szemünket pihentetni egy fárasztó nap után, vagy ünnepi alkalmakkor használni és különleges személyek számára szervírozni benne a legfinomabb teát. Ilyenkor és ilyen tárgyakkal kapcsolatban a mosogatást is művészetté varázsolhatjuk, megadhatjuk a módját. Nehezen tudom elképzelni ugyanis, hogy bepakoljuk a mosogatógépbe a pörköltzsíros tál mellé vagy simán csak súrolókefével kapirgáljuk a ráragadt, hétköznapi maradékokat.

A teáskannát és teáscsészét tartalmazó "Float" fantázianevű készletről itt olvashattok bővebben.

float02.jpg

float03.jpg

float04.jpg

float05.jpg

float06.jpg

float07.jpg

float08.jpg

float09.jpg

float10.jpg

float11.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9013356195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása