Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rozsdabútor lesz az új őrület?

Rozsdabútor lesz az új őrület?

2019. április 23. - Darqo

rozsdabutor01.jpg

A "Rust Harvest" egy kísérleti anyagprojektből kifejlődött bútorkollekció, amely a japán Studio Yumakano jóvoltából látott napvilágot. Yuma Kano, a tervező, a munkafolyamat során a fémlemezeket különböző természeti hatásoknak teszik ki, a kialakuló mintákat pedig akrilgyantával tartósítja.

A rozsdalapokat aztán különféle bútorokhoz lehet felhasználni, az ajánlásban szekrényektől kezdve az asztalokon át az ülőalkalmatosságokig minden megtalálható, és a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. Engem kilóra megvett a designer innovatív megközelítése, amely a "hibából" erényt kovácsol, és természetesen az elkészíthető bútordarabok érdekes és szokatlan hangulata, úgyhogy simán bevállalnám itthon bármelyiket!

Minden esélye megvan, hogy ez a trend is elterjedjen Japánból!

Fotók: Yusuke Tatsumi

rozsdabutor02.jpg

rozsdabutor03.jpg

rozsdabutor04.jpg

rozsdabutor05.jpg

rozsdabutor06.jpg

rozsdabutor07.jpg

rozsdabutor08.jpg

rozsdabutor10.jpg

rozsdabutor11.jpg

rozsdabutor12.jpg

rust_harvest-illustration-eng.png

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4914088027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása