Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyár az IKEA-ban - SOMMAR 2019 (x)

Nyár az IKEA-ban - SOMMAR 2019 (x)

2019. március 27. - Darqo

ph157554.jpg

Télen születtem, így az őszi/téli időjárás az, amelyben igazán jól érzem magamat, számomra meglepő módon azonban idén év elején fárasztott a hűvös és szürke időjárás, mindennél jobban vágytam a napsütésre, a tavaszra a rügyező fákra, a virágillatra, a csipogó madarakra, a nyár közeledtének hangulatára.

Ebben biztos annak is szerepe van, hogy a tavaszi/nyári időszak sokkal inkább szól a kirándulásokról, hosszabb hétvégékről, nyaralásokról, végre kitárulkozhatunk, többször magunk mögött hagyhatjuk a dolgos hétköznapokat, a napi rutint valamilyen kültéri program segítségével.

ph157580.jpg

A nyár közeledtével automatikusan színesebb ruhákba öltözöm, egyszerűen vágyom a különböző színek energiájára, és imádom a lakásomat is élénk tónusokkal, a szabadság és kikapcsolódás érzetét keltő lakberendezési kiegészítőkkel díszíteni. Ha már a megújulásról van szó, természetesen a régebben vásárolt kellékek mellé mindig kell valami új, amit pedig a legkönnyebben egyik kedvenc IKEA-s kollekcióm, a minden évben új sorozattal jelentkező SOMMAR segítségével új darabokkal bővíteni.

ph157581.jpg

A SOMMAR 2019 puszta látványára is „pihenő üzemmódba” kapcsolja az érzékeinket, kihullik a toll/billentyűzet a kezünkből és képzeletben azonnal valami strandon vagyunk, kedvenc italunkkal a kezünkben. Az egyes tárgyak játékos megjelenése és mintázata, a színes nyomatok mind azt a célt szolgálják, hogy kiragadjanak minket a hétköznapi taposómalomból. A strandtörölközőktől kezdve a tálalókon keresztül, a kültéri ülőalkalmatosságokon keresztül a hűtőtáskákig minden megtalálható az új kollekcióban, ami a nyári szükségleteink kielégítését szolgálja.

ph157560.jpg

Ahhoz, hogy az IKEA megvalósítsa a célját, vagyis, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek világszerte minden ember számára megfelelnek, a már bevált tervezési területeken túl, különböző tehetségek felkutatására is szükség van. Minden együttműködés célja a horizontok bővítése, a tudás megosztása és hidak építése. Az idei nyári kollekció Lotta Kühlhornnal és Malin Unnborn-na, valamint a Textilgruppen & Papperian dizájncsoporttal közösen végzett munka eredménye.

ph157565.jpg

A Textilgruppen & Papperian a svájci Växjö megyében működik 2001 óta, annak a kezdeményezésnek a részeként, mely a művészetek iránti erős szenvedéllyel bíró, fogyatékkal élőkre irányítja a figyelmet. A 26 művészből álló csoport tagjai elsősorban papír- és textiltervezéssel, valamint szobrokkal foglalkoznak. Lotta és a Malin korábban már dolgoztak együtt az IKEA-val. Merész grafikus és geometrikus terveik tökéletesen kiegészítik a Papperian szabad és élénk kifejezésmódját.

Érdemes valamelyik hétvégén ellátogatni az IKEA áruházak egyikébe, és beszerezni a szükséges, tökéletes kellékeket az előttünk álló, minden bizonnyal rengeteg kellemes és pihentető pillanatot tartogató nyárhoz!

ph157588.jpg

ph157592.jpg

ph157593.jpg

ph157594.jpg

ph157575.jpg

ph157562.jpg

ph157567.jpg

ph157571.jpg

ph157555.jpg

ph157557.jpg

ph157547.jpg

ph157553.jpg

ph157559.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9414717375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása