Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ajándék asztali naptár a DOT for You-tól - IRKA 2019

Ajándék asztali naptár a DOT for You-tól - IRKA 2019

2019. január 16. - Darqo

05.jpg

Ebben az évben sem maradnak asztali naptár nélkül a minimál design szerelmesei! A DOT for You hazai design márka idén is elkészítette a népszerű IRKA határidőnaplók asztali változatát. Ezúttal ingyenesen elérhető formában is!

Akárcsak a DOT for You egyéb más termékeinél, az IRKA 2019 asztali naptár esetében is a “kevesebb több” elve érvényesül: nincsenek túlgondolt részletek, felesleges adalékok. Ettől az asztali naptártól végre azt kapjuk, amire sok évnyi papír-írószer üzletben való keresgélés közepette vágytunk: átlátható szerkezetet, letisztult megjelenést. Semmi flanc.

  • Klasszikus fekvő formátum.
  • Heti bontás és havi áttekintő.
  • Mindez ponthálós lapokon, hogy elegendő hely jusson minden fontos feladat, teendő, elintéznivaló feljegyzésére.

Az ingyenesen letölthető naptárt odahaza vagy digitális nyomdában is kinyomtathatjuk (ez utóbbihoz a weboldalon remek megoldási is ajánlanak). Azok pedig, akik ezt a fáradtságot szívesen megspórolnák maguknak, a "LETÖLTÖM" gomb helyett kattintsanak a szokásos ‘kosárba rakom’ feliratra! Két munkanap és máris használhatják spirálozott IRKA asztali naptárukat.

További részletekért kattintsatok ide.

 

A DOT for You elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

02.jpg

03.jpg

04.jpg

01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3514561464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása