Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Állatos bicska mint dísztárgy

Állatos bicska mint dísztárgy

2019. január 07. - Darqo

kikkerland00.jpg

A Kikkerland Design munkatársai 1992 óta keresik a világban a dizájnerek egyedi koncepcióit, amelyek élvezhetőbbé, könnyebbé vagy akár boldogabbá teszik a mindennapi életet. Az elmúlt évtizedekben rengeteg tervezővel működtek együtt, és hozzáértésüket, valamint sikerüket bizonyítandó mára több ezer üzletben, sőt múzeumokban is kaphatóak a termékeik.

Számos érdekes, jópofa és különleges használati tárgyuk közül én most a 7 az 1-ben funkciós, összecsukható, állatos bicskát emelném ki egy pillanatra, mert nem csak hagyományos értelemben lehet használni (vágni, csavarozni, sört kinyitni stb.), hanem kifejezetten érdekes dísztárgyként is remekül funkcionál, hiszen rinocérosszá, zsiráffá és talán kutyává (?) alakíthatjuk (sőt, abban is biztosak lehetünk, hogy a hozzánk érkező családtagok, barátok sem fogják tudni megállni, hogy ne formázgassák kedvükre, kipróbálva az összes variációt). Ezt a tárgyat amúgy csak kezdőlökésnek szánom, hogy tovább böngésszetek az elérhetőségeiken, mert elképesztően jópofa és kreatív kiegészítőket találtok.

A Kikkerland elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

kikkerland02.gif

kikkerland01.jpg

kikkerland03.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3614219099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása