Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dizájnkréta az új "KELL!"

Dizájnkréta az új "KELL!"

2019. január 02. - Darqo

bentel01.jpg

Már megint egy tipikus példa arra, hogy gyerek vagyok, hogy régóta gondolkodom azon, hogy kellene egy olyan, táblafestékkel kezelt falrész a lakásban, ahol legálisan, kedvemre firkálhatok vagy üzenhetek. Az olyan ötletek pedig, mint amit például Nikolas Bentelnek köszönhetünk, felélénkítik a vágyat, hog megtegyem a kezdő lépést.

A amerikai művész, performansz művész, dizájner ugyanis újragondolta a klasszikus krétát. A funkció természetesen megmaradt, viszont a forma és ezzel együtt a felrajzolható minták is teljesen új dimenzióba kerültek. Az egyelőre háromféle verzióban megálmodott és elkészíttet, vonalak, körök és pontok rajzolására szánt különlegességet ide kattintva találod meg.

Nikolas Bentel elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

bentel02.jpg

bentel03.jpg

bentel04.jpg

bentel05.jpg

bentel06.jpg

bentel07.jpg

bentel08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8214219075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása