Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Manzárd Café Shop X Imrei Boglárka designer

Manzárd Café Shop X Imrei Boglárka designer

2018. december 10. - Darqo

imrei_boglarka_allatos_gyuruk.jpg

Október elején nagy lépést tettünk a blog társszerkesztőjével, Antal "BAANTAL" Balázs dizájnerrel közösen, hiszen hosszú hónapok munkájának eredményeként elindult a Manzárd Café online boltja a Redbubble nevű oldalon, ahol tehetséges magyar művészek, dizájnerek mintáival ellátott használati tárgyak közül válogathattok és vásárolhattok.

Ősszel BAANTAL kollekciójával kezdtük meg az első lépéseket, ezen a héten pedig két új hazai tehetség mintakollekcióját jelentjük be nagy-nagy örömmel. A mai napon Imrei Boglárka, ismertebb nevén BOGIME ékszertervező mintakollekcióját mutatjuk be nektek. Boglárka végtelenül cuki, bájos és szívmelengető állat-karakterei hosszú évek óta varázsolják el a különleges, egyedi ékszerek kedvelőit, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mostantól a Manzárd Café Shop termékpalettáján is megjelennek ezek az ellenállhatatlanul aranyos figurák. Fogadjátok szeretettel őket!

Boglárka így írt nekünk magáról:

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végeztem fémműves formatervezőként. Tárgytervezéssel és illusztrálással foglalkozom, valamint a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium ötvös szakán vagyok művésztanár. Illusztrációim nagy hatással vannak a tárgyaim megformálására. Szeretem a munkáimat megszemélyesíteni. Úgy érzem, hogy ez emberközelibbé teszi őket. Készítésük során szeretettel töltöm meg őket, és azt hiszem ők ezt sugározzák is magukból.

A BOGIME minta-és termékkollekciót ide kattintva nézhetitek meg.

Érdemes figyelni a poszthoz tartozó Facebook bejegyzés kommentjeit, mert az aktuális vásárlási kedvezményekről itt adunk majd hírt.

babaruha01.png

bevasarloszatyor01.png

uloparna01.png

mobiltok02.png

hoodie01.png

ora01.png

noi_ruha01.png

laptoptok01.png

atleta_noi01.png

hoodie02.png

chiffon_top01.png

premium_polo01.png

diszparna01.png

v-neck01.png

studio_pouch01.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7414452668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása