Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újrahasznosított szőnyegasztalok

Újrahasznosított szőnyegasztalok

2018. november 21. - Darqo


ruben-van-megen01.jpg

Ruben Van Megen holland bútortervező ügyesen kombinálja a régit az újjal, a különböző funkcióval rendelkező lakberendezési kiegészítőket egymással, miközben egy csipet környezetvédelemmel fűszerezi az amúgy is különleges elegyet.

A "Café 6116" fantázianevű kollekcióban található modern, minimalista alapokra ugyanis perzsaszőnyegekkel megbolondított asztallapok kerültek. Az újrahasznosítással kapcsolatban remek inspirációt nyújtó asztalok közül a kezdőképen látható 220x97 centiméteres étkezőasztal tavaly elnyerte a Red Dot Award, Product Design kategória fődíját. Az idén áprilisban tartott bemutató óta pedig el is fogyott a kollekció első generációja. Ha mindenképpen szeretnél egy ilyen szőnyegasztalt, egyedi árajánlatért a designert kell felkeresned.

ruben-van-megen02.jpg

ruben-van-megen03.jpg

ruben-van-megen04.jpg

ruben-van-megen05.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1714088019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása