Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tökéletes karácsonyi hangulat - IKEA VINTER 2018 (X)

Tökéletes karácsonyi hangulat - IKEA VINTER 2018 (X)

2018. november 12. - Darqo

ikea_vinter_nappali.jpg

Lehet, hogy tévedek, de úgy érzem, mintha minden évben egy kicsivel hamarabb indulna az üzletekben a karácsonyi szezon, idén már szeptemberben láttam olyan polcot egy üzletben, ahol karácsonyfa díszek pompáztak. Persze nem bánom, mert a kedvenc időszakomról van szó, csak ilyenkor az időjárás és a belső érzet még nem indokolja az ünnepi hangulatot. Amikor október közepén 25, november közepén pedig még mindig 20 fokban napozok, valahogy nem jön a számra a Jingle Bells.

Ettől függetlenül megmelengeti a szívemet, ha olyan környezetben lehetek, ahol teljes mértékben a szeretet ünnepéhez passzoló lakberendezési kiegészítők uralkodnak, és az IKEA közelmúltban megrendezett karácsonyi sajtótájékoztatóján tapasztalható ünnepi érzelemcunami elfeledtette velem, hogy a soroksári áruházon kívül a vénasszonyok nyara kapaszkodik az novemberbe.

ph154610.jpg

Bár introvertált vagyok, ami azt is jelenti, hogy az évszaktól függetlenül az otthon töltött idő mindennél többet számít, az ősz beköszöntével és a tél közeledtével sokkal erősebbnek érzem a visszavonulás, elcsendesedés és a pihenés fontosságát, mint máskor. Ilyenkor a kényelem és biztonság érzete felértékelődik, előkerülnek a különböző időszakokhoz illő dekorációk, a meleg és ünnepi színekben pompázó puha takarók és párnák. Az IKEA pedig ismét mindent megtesz azért, hogy elkényeztessen a témához illő kiegészítők sokaságával.

ph154611.jpg

A sajtótájékoztatón megtudhattuk, hogy az IKEA-ban a téli időszak lakberendezési trendjei a játék körül forognak idén. A helyteremtés a játékhoz a barátokkal, a szeretteinkkel és játék a konvenciókkal a két fő irányzat. Az anyaghasználatban a fa, a bársony dominál, a legmeghatározóbb színek a méregzöld, mélykék, vörös és fényes arany lesznek, a minták terén pedig a növénymotívumok és kockák a tél favoritjai.

ph154612.jpg

A növénymintás és kockás díszpárnák, huzatok, függönyök használatával könnyedén ünnepi hangulat kölcsönözhető a nappaliba. Ilyenkor érdemes beszerezni olyan praktikus darabokat, mint az összecsukható székek, párnák, takarók, melyek nagy segítséget jelentenek, ha vendégvárásra, ottalvásra kerül a sor. A sötétebb napok érkeztével a fény jelentősége felértékelődik, így a funkcionális és hangulatvilágítás is több szerepet kap, melyek megteremtéséhez egyaránt használható LED világítás, fényfüzér vagy a meghittséget biztosító gyertyák.

ph154613.jpg

Míg tavaly a fehér és szürke, a letisztult alapdarabok jellemezték a téli trendeket, idén a népszerű mese, az Alíz Csodaországban különleges világa ihlette az IKEA VINTER elnevezésű téli kollekcióját. Minden megtalálható benne, ami az ünnepi hangulat megteremtéséhez szükséges: a mesék hangulatát idéző kiegészítők, világítás, ajándékdobozok és csomagolópapírok, karácsonyfadíszek, virágok, sőt az ünnep dísze, a fenyőfa is új külsőben tér vissza. A kollekcióval érkező sütő- és főzőeszközök, terítékek, illetve textíliák játékos mintái könnyedén kombinálhatóak a már meglévő alapdarabokkal és egész évben használhatók.

ph154616.jpg

Ha szeretnétek hamar ráhangolódni a karácsonyra, miközben az alkalomhoz tökéletesen passzoló színekkel és mintákkal díszített lakberendezési kiegészítők és nem utolsósorban remek ajándékötletek között bóklásztok, akkor érdemes beiktatni egy IKEA-zást az ünnepek előtt. A VINTER kollekció és a már kapható, gyerekrajzokból készített SAGOSKATT puhajáték-kollekció is megéri a kitüntetett figyelmet!

ph154667.jpg

ph154668.jpg

ph154921.jpg

ph154922.jpg

ph155040.jpg

ph155041.jpg

ph155043.jpg

ph155053.jpg

ph155054.jpg

ph155090.jpg

ph155092.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5914367425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása