Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kösd meg a sáladat bringázva

Kösd meg a sáladat bringázva

2018. november 07. - Darqo


cycloknitter01.jpg

A legenda így szól: George Barratt-Jones designer hallgató egy hűvös őszi napon, alul öltözötten várakozott a vonatára Eindhovenben. Mindenképpen szeretett volna valahogy felmelegedni, de jobb híján csak a zsörtölődés tüzelte aznap reggel. Ha jobban felöltözött volna vagy ha bringával közlekedett volna aznap, talán nem fázna ennyire. Ekkor történt meg a csoda egy ötlet formájában, hogy mi lenne, ha ezt a két dolgot kombinálná.

Persze nem tudhatom, hogy tényleg így történt-e, de az tény, hogy Barratt-Jones elkészítette a bringakötőgépet, amellyel elvileg 5 perc lelkes tekeréssel elkészítheted a saját sáladat, ingyen. Hűvös időben pedig valóban célravezető és szórakoztató játék lehet a Cyclo Knitter használata, hiszen egyrészt felmelegszel a tekerés közben, másrészt lesz egy minden bizonnyal szép, de legalábbis a funkciónak megfelelő sálad. Bár olyan, mintha a tél idén elmaradna, de azért javasolnám, hogy tömegével helyezzék ki őket mindenhol!

cycloknitter02.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2714102331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása