Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A kávéfogyasztás művészete

A kávéfogyasztás művészete

2018. november 05. - Darqo

container-coffeeware01.jpg

José Bermúdez mexikói tervező, valamint a kolumbiai Vrokka és Fango Studio tervezői közösen készítették el a képeken látható Samaná nevű egyedi kávékomplexumot, amely a közép- és dél-amerikai kávé kultúrák egyesítését tűzte ki célul a különböző hangulatú és anyagú tárgyakkal.

A Bogotá és Medellin városai között található kávétermesztéssel foglalkozó régióról elnevezett kollaborációban nem csak letisztult formavilágú bögre, kiöntő, tál/tényér és tárolóedények készültek, hanem a különleges adagolók/kanalak és maga a tárolószekrény is, amely asztalként is használható. Épp' csak a kávéfőző gép maradt ki a jóból, de a döntés szándékos volt, hiszen a kézműves hangulathoz nem igazán illet volna az automatizálás.

Ezzel a komplexummal igazán hangulatossá, valódi műalkotássá tehetjük a kávé elkészítésének és elfogyasztásának folyamatát. 

container-coffeeware02.jpg

container-coffeeware03.jpg

container-coffeeware04.jpg

container-coffeeware05.jpg

container-coffeeware06.jpg

container-coffeeware07.jpg

container-coffeeware08.jpg

via: dezeen

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3613400551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása