Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tárold a bringát bringában!

Tárold a bringát bringában!

2018. október 31. - Darqo

on_bicycle_stand_01.jpg

A Studio Yumakano nem is olyan régen már egyszer felkeltette a figyelmemet az izgalmas, rozsdát mintává alakító projektjével, amelyről hamarosan ti is olvashattok nálunk, témakeresés közben azonban rátaláltam a bringatárolójára, ami annyira zseniálisan egyszerű és magától értetődő ötleten alapszik, hogy muszáj előrevenni a sorban. A képeket nézegetve az jutott eszembe először, hogy miért nem jutott ez még eszébe másnak?!

Persze lehet, hogy már készült hasonló korábban, de nekem Yuma Kano japán tervező díjnyertes, fémből készített, akár saját otthonunkban is felszerelhető On Bicycle Stand nevű designterméke az első, úgyhogy kérlek, hunyjatok most is szemet az esetleges tudatlanságom felett. Imádom!

Fotók: Satoru Ikegami

on_bicycle_stand_02.jpg

on_bicycle_stand_04.jpg

on_bicycle_stand_08.jpg

on_bicycle_stand_10.jpg

on_bicycle_stand_12.jpg

on_bicycle_stand_13.jpg

on_bicycle_stand_14.jpg

on_bicycle_stand_15.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8714097337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása