Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ezer formájú hullámzó könyvespolc

Ezer formájú hullámzó könyvespolc

2018. október 15. - Darqo

 

customizable-wood-shelf-bookshelf01.jpg

Nagyon szeretem azokat a bútorokat, amelyek formáját kedvünk szerint alakíthatjuk, mert így azt az érzetet keltik bennem, hogy egy bútordarab áráért sokat kapok. Legújabb kedvencem a holland Studio Lorier Wave Bookshelf fantázianevű könyvespolca, amely pillanatnyi lelkiállapotunknak megfelelően formázható.

Az áprilisi milánói Salone Satellite eseményen bemutatott lakberendezési kiegészítő kivételes (és nem részletezett) kialakítása lehetővé teszi, hogy a keret minden egyes rétegét egymástól függetlenül mozgassuk/csúsztassuk, így adva rengeteg lehetőséget arra, hogy kiéljük a fantáziánkat. A biztonság érdekében az elkészített alakzat egy csavarral rögzíthető.

A tömör erdeifenyőből gyártott, több magasságban is kapható különlegesség 1.149 euróért kapható. Ha esetleg megkívántad, itt beszerezheted.

customizable-wood-shelf-bookshelf03.jpg

customizable-wood-shelf-bookshelf04.jpg

customizable-wood-shelf-bookshelf05.jpg

customizable-wood-shelf-bookshelf06.jpg

customizable-wood-shelf-bookshelf02.gif

via: contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2214094701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása