Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lámpaszobrok

Lámpaszobrok

2018. augusztus 06. - Darqo


child_studio01.jpg

Egyre izgalmasabb számomra azoknak a lakberendezési tárgyaknak a látványa, amelyek formailag teljesen eltérnek a hétköznapi, megszokott, unalomig ismert külsőtől. A közelmúltban több olyan témát is mutattam nektek, amely tökéletes példája az iménti kijelentésnek.

Például a bogarak páncélját utánzó designer hangelnyelő paneleket készítő spanyol MUT design stúdió munkássága, vagy például a svéd Stoft design stúdió "kedves katasztrófája" és gyakorlatilag minden tárgya ebbe a kategóriába tartozik.

A mai napon pedig egy új tagot mutatok meg nektek, a londoni székhelyű Child Studio újraértelmezett kiegészítőit, amelyek inkább szobrok, mintsem egyszerű lámpák. Chieh Huang és Alexey Kostikov tervezők kőrisfából készült alapra helyezték a fényforrást, egyetlen gömböt.

A tavalyi Milánói Design Héten bemutatott "In the Shadow of a Man" kollekcióban 4 furcsa külsejű lámpaszobor található, amelyet a szürrealista, hasonló építészeti formákkal játszadozó festményeiről ismert Giorgio de Chirico görög-olasz művész inspirált. 

child_studio02.jpg

child_studio03.jpg

child_studio04.jpg

child_studio05.jpg

child_studio06.jpg

child_studio07.jpg

child_studio08.jpg

child_studio09.jpg

child_studio10.jpg

child_studio11.jpg

child_studio12.jpg

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9913403621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása