Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Városi bútorok műanyaghulladékból

Városi bútorok műanyaghulladékból

2018. július 25. - Darqo

print-your-city-the-new-raw01.jpg

A rotterdami székhelyű The New Print design stúdió tervezői olyan kezdeményezéssel álltak elő, amelyben műanyaghulladékot használnak fel a 3D nyomtatással készített kültéri/városi bútorokhoz. Az Amszterdamnak tervezett "XXX bench" például újrahasznosított műanyagzacskók felhasználásával jött létre.

Amszterdamban egyetlen lakos átlagosan 23 kg műanyaghulladékot termel évente, ez elegendő ahhoz egy kétszemélyes padot nyomtassanak belőle. Biztos vagyok abban, hogy nem csak Hollandiában lehetne sikeres a "Print Your City" projekt, hulladék van bőven, mindenhol, mint ahogy felhasználási terület is akad néhány.

Milyen menő lenne, ha például a fesztiválbútorok, esetleg újragondolt kerti bútorok legújabb generációját köszönthetnénk bennük; vagy...

print-your-city-the-new-raw02.jpg

print-your-city-the-new-raw03.jpg

print-your-city-the-new-raw04.jpg

print-your-city-the-new-raw05.jpg

print-your-city-the-new-raw06.jpg

print-your-city-the-new-raw07.jpg

print-your-city-the-new-raw08.jpg

print-your-city-the-new-raw09.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4413343737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása