Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Donald kacsa unokaöccsei bizarr banán lámpák lettek

Donald kacsa unokaöccsei bizarr banán lámpák lettek

2018. május 28. - Darqo


seletti-banana-lamp01.jpg

A képeken látható banán lámpák annyira furcsák, hogy az már jó. Ezeket a különleges lakberendezési kiegészítőket az amúgy is szokatlan tárgyairól híres Studio Job tervezte a hasonszőrű Seletti számára, akikhez egyébként bátran fordulhattok, ha meglepő, különös vagy akár megbotránkoztató designer dekorációkkal, bútorokkal és más nyalánkságokkal szeretnétek feldobni a lakásotokat.

Tovább növeli a furcsaság érzetét, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag Donald kacsa unokaöccsei után nevezték el az egyes darabokat, amelyeknek az ára magas ugyan, de nem meglepő. Az aranyozott, hámozott Huey, Dewey és Louie, magyarul Tiki, Niki és Viki (a sorrend elvileg megfelel, köszönet a cikk írójának a segítségért) fejenként 195 fontba, azaz körülbelül 65 ezer forintba kerül. További részletek itt.

seletti-banana-lamp02.jpg

seletti-banana-lamp03.jpg

seletti-banana-lamp04.jpg

seletti-banana-lamp05.jpg

seletti-banana-lamp06.jpg

via: seletti facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3113355823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása