Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Aprócska erdei ház, amelyben madarak a társbérlők

Aprócska erdei ház, amelyben madarak a társbérlők

2018. május 02. - Darqo

studio_north01.jpg

Studio North egy olyan aprócska, mindössze 9,2 négyzetméteres erdei házat készített, amelyet a turisták és a madarak közösen használhatnak. A brit-kolumbiai Windermere-ben található igazán különleges élményt nyújtó épületben persze mindenkinek megvan a maga kis lakrésze, a privát szféra az aktuális lakók számára maximálisan biztosítva van.

Az egyedi hangulatú lakóközösségben 2 ember (ahogy a képeken látszik kutyával együtt) és 12 lakásban számos madár fér el kényelmesen és legnagyobb harmóniában. Persze ehhez kell a részünkről nyitottság és maximális ráhangolódás a természetközeliség ilyen mértékének befogadására, hiszen itt például biztos, hogy a madarakkal együtt ébredhetünk.

Kipróbálnád?

studio_north02.gif

studio_north03.jpg

studio_north04.jpg

studio_north05.jpg

studio_north06.jpg

studio_north07.jpg

studio_north08.gif

studio_north09.gif

via: dezeen

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4713400559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása