Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ellazít, inspirál és energizál - HJÄRTELIG /X/

Ellazít, inspirál és energizál - HJÄRTELIG /X/

2018. április 23. - Darqo

ph149895.jpg

A kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része a rendszeresen beiktatott szünet és kikapcsolódás, az "énidő", amikor teljesen eltávolodunk a zűrös hétköznapoktól és csak magunkkal foglalkozunk. Teljesen mindegy, hogy milyen programot választunk a feltöltődéshez és regenerálódáshoz, de az biztos, hogy ha szimplán csak otthon szeretnénk pihenni, akkor érdemes olyan stresszmentes, nyugodt és inspiráló környezetet kialakítani, ami energiával tölt fel.

Ez a gondolat inspirálta az IKEA új limitált HJÄRTELIG kollekcióját. A felhasznált alapanyagok kiválasztásánál a tervezők igyekeztek a természetből inspirálódni. Az IKEA célja, hogy a gyártás minden egyes folyamatát és magukat a termékeket is a lehető legfenntarthatóbbá tegye. A tömör fenyő, a parafa, a rattan, a lenvászon és a tengeri fű alkotják a termékekhez használt anyagok gerincét, amit az üveg, a viasz és a pamut egészít ki a tökéletes természetes szépség jegyében. A kollekcióhoz használt színeket is a természetesség jegyében választották ki a tervezők. A sötétkék árnyalatok tökéletesen harmonizálnak a fehér, a bézs és a barna visszafogottságával. A zöldek és a fekete színek pedig még inkább segítenek ellazulni.

ph149916.jpg

A HJÄRTELIG kollekcióval nemcsak klasszikus lakberendezési termékek érkeznek az áruházakba, hanem egy csipetnyi távol-keleti hangulat is. A termékek között találhatunk jógaszőnyeget és jógatáskát is, az ideális relaxációs állapot eléréséhez pedig narancs, gyömbér és pacsuli aromákkal gazdagított illatgyertyákat.

ph149917.jpg

Az IKEA friss Élet otthon kutatása három olyan tényezőt azonosított, ami korlátként hat a mentális jelenlétünket az otthonunkban. A munka hazavitele, a félelem a semmittevéstől, illetve az olyan technológiai fejlesztések, mint az okostelefonok, amelyek behálózzák a mindennapjainkat nem hagynak nekünk időt a kikapcsolódásra. Erre a problémára igyekszik megoldást hozni az IKEA a lakberendezés nyelvén keresztül.

ph149922.jpg

A kollekció darabjai áprilistól kaphatóak a hazai kínálatban, úgyhogy érdemes ismét ellátogatni valamelyik áruházukba...bár mostanában annyi remek újdonsággal lepik meg a vásárlókat, hogy gyakorlatilag havonta egyszer minimum be kell iktatni a programba egy laza kis egész napos "IKEA-zást"!

ph149911.jpg

ph149915.jpg

ph149898.jpg

ph149897.jpg

ph149925.jpg

ph149926.jpg

ph149927.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9713783208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása