Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy kedves katasztrófa

Egy kedves katasztrófa

2018. április 18. - Darqo

dear_disaster01.jpg

A svéd Stoft design stúdió olyan lakberendezési tárgyakat készít, amelyek közül nehéz kiválasztani egyetlen kedvencet. A portfóliójukat átnézve úgy érzem, hogy gyakorlatilag bármelyiket kiegészítőjüket választanám, tökéletesen reprezentálná, hogy mennyire izgalmas, különleges és innovatív a stúdió munkássága.

Hasraütés-szerűen a Dear Disaster polcos szekrény mellett döntöttem, amelynek ajtaja aktuális hangulatunk szerint formálható, ebben 800 darab elfordítható/kihajtható, egyik oldalán festett fa lap siet a segítségünkre. Ha kedvünk tartja minimalista vagy akár fiatalos és vidám látványt varázsolhatunk, de bele is "rajzolhatunk" a víz és a hullámok által inspirált ajtóba, tényleg csak a fantáziánk szabhat határt.

És ez a fantáziadús bútordarab tényleg csak egy a sok hasonlóan bravúros design tárgy közül, úgyhogy nagyon-nagyon jó szívvel ajánlom nektek az alábbi elérhetőségeiket egy kiadós mustrára.

A Stoft Studio elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

dear_disaster02.jpg

dear_disaster03.jpg

dear_disaster04.png

dear_disaster05.png

dear_disaster06.png

via: industrealdesignfan

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1213397873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása