Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Heverészések Heverdén

Heverészések Heverdén

2018. április 13. - Darqo

ndf_2994.jpg

Imádjuk a babzsákfoteleket, a blog rendszeres olvasói tudják, hogy mennyire, a legpihentetőbb kikapcsolódások közé tartozik egy jó könyvvel heverészni a kedvünk szerint formálható, kényelmes lakberendezési kiegészítőkön. Az elmúlt években már sikerült hozzájutni egy-két változathoz, és azóta is kedvencként, nagy becsben vannak tartva.

A jóból sosem elég! Ez a kijelentés erre a használati tárgyara is igaz, hiszen a baráti összejövetelek alkalmával jóformán mindenki ki akarja próbálni legalább egy kis időre, de inkább egész estére, így bármikor, bármilyen mennyiségben nyitottak vagyunk az új formákra, méretekre, színekre, mintákra, ha babzsákokról van szó.

Éppen ezért nagyon örülünk, amikor új márkák jelennek meg a piacon, közelmúltban például egy viszonylag fiatal családi vállalkozás, a 2011-ben indult Heverde keresett meg minket, akik a legjobb hagyományokat továbbörökítve saját ízlésükkel megfűszerezett termékekkel veszik le a vásárlókat a lábaikról.

ndf_3003.jpg

Ahogy a tulajdonosok fogalmaznak, a Heverde babzsákfotelek, babzsákok, puffok, ülőpárnák a vidámság és a kényelem apró szigetei. A könnyed és/vagy élénk színekben, mintákban, formákban és ezek izgalmas kombinációiban kapható pénztárcabarát kiegészítők gyakorlatilag mindenki igényét kielégítik, felnőttek, gyerekek, férfiak, nők, szoptatós kismamák egyaránt boldog mosollyal az arcukon válogathatnak a termékkínálatból, de ha esetleg egyedi ötlettel fordul hozzájuk a vásárló, annak megvalósítására is nyitottak.

Ahogy az ilyen közvetlen megkereséseknél lenni szokott, egy kicsit behatóbban is utánajárunk az adott vállalkozás létrejöttének. Ezúttal is feltettük a magunk egyszerű kérdéseit, hogy még többet megtudhassatok a tulajdonosokról és családi vállalkozásukról, és ezzel egy kicsit közelebb hozzuk őket hozzátok.

A Heverde elérhetőségei

 

https://heverde.hu/

https://www.facebook.com/Heverde/

https://www.instagram.com/heverdebabzsak/

ndf_3009.jpg

Mit tudhatunk meg rólatok, a Heverde mögött álló csapatról?

A Heverde egy manufaktúra jelleggel működő kis családi vállalkozás. Hárman csináljuk: a feleségem, a fiam és én. Amit csak tudunk, magunk végzünk, a szabásmintától egészen a csomagolásig. A feleségem, Márti, eredetileg dekoratőr volt, esztéta diplomát szerzett, mostanában pedig a saját selyemfestéssel foglalkozó vállalkozása beindításán ügyködik. Ő végzi a Heverdében a kreatív feladatokat, mint pl. az új babzsákok tervezése, a szín, minta és anyagválasztás, ő mondja rá az áment a honlapon megjelenő tartalom kinézetére, és a blogot is ő írja. A fiam, Dani, informatikus hallgatóként a számítógépes grafikai munkákban segít, és néha ő maga a modell is a fotóinkhoz. Én pedig az egészet összefogom: ügyfélszolgálat, kapcsolattartás, marketing, beszerzés, szervezés, a honlap fejlesztése, szóval minden egyéb… � Ehhez jó alapot ad az a 18 év, amit különböző multiknál töltöttem informatikai és üzleti területeken.

ndf_3014.jpg

Honnan jött a Heverde ötlete?

2011-ben a munkahelyemen találkoztam először babzsákfotellel. Azonnal megtetszett kényelme, és a lazaság, vidámság, amit képviselt. Mivel Mártinak akkoriban már volt egy működő kézműves webáruháza, úgy gondoltuk, érdemes lenne kipróbálni benne a babzsákfotelt is. Már az első év elteltével láttuk, hogy jó ötlet volt - annyira, hogy érdemes neki nagyobb figyelmet szentelni. Csináltunk is neki egy külön babzsákos webshopot, ebből lett aztán a Heverde.

ndf_3015.jpg

Milyen folyamatokon, átalakuláson mentetek keresztül, ameddig eljutottatok a Heverde jelenlegi állapotáig?

Eleinte csak forgalmaztuk a babzsákokat, de hamar rájöttünk, hogy ha a saját ötleteinket, elképzeléseinket akarjuk a babzsákokban látni, akkor nekünk kell gyártani is őket. Hála a feleségem szabás-varrás tudásának és textil ismeretének, 2012 elején már el is kezdhettük a saját gyártású babzsákjainkat forgalmazni. Később kitaláltunk hozzá egy saját márkanevet is, a Heverdét. Rengeteg munka, tanulás és főleg kitartás kellett hozzá, hogy idáig eljussunk a Heverdével.

ndf_3018.jpg

Milyen anyagokat használtok a babzsákok elkészítéséhez?

Főleg erős, munkaruhákhoz használt pamutvászon anyagokat használunk, de nagyon szeretjük a vastagabb IKEA-s pamut anyagokat is. Van néhány bútorszövetből készült babzsákunk is. Töltőanyagként polisztirol gyöngyöt használunk.

ndf_3024.jpg

Mi alapján választjátok ki, hogy melyik formát és mintát veszitek fel a portfólióba?

Egyfolytában keresünk új formákat, színeket és mintákat, amiket máshol még nem láttunk. Amelyek nekünk a legjobban tetszenek, azokat el is készítjük, befotózzuk, és feltesszük a webáruházba. Végül úgyis a vásárlók döntik el, mi tetszik nekik és mi nem. Van, hogy egyedi kérésre állítunk össze egy babzsákot, és később az is bekerül a kínálatunkba.

ndf_3037.jpg

Mik a kedvenc témák/minták a vásárlók körében?

A legkelendőbbek az IKEA-s mintás anyagokból készült babzsákjaink, de nagyon szeretik a vásárlóink a „Párizsi cukrászda”, a „Londoni álom” fantázia nevű és a vintage mintás bútorszövetből készülteket is.

A vásárlók egyedi igényeire is nyitottak vagytok, mik a lehetőségeik a saját színek/minták kitalálásakor?

Mivel sok színnel és mintával dolgozunk, és nincs ezek minden kombinációjából termék a webáruházban, ezért a leggyakrabban olyan kérésekkel találkozunk, hogy a meglévő színeket/mintákat tudjuk-e máshogyan is kombinálni. Természetesen igen.

ndf_3042.jpg

Van esetleg esély arra, hogy valaki olyan ötlettel kopogtasson az ajtótokon, amelyet utána sorozatgyártásra is érdemesnek találnátok?

Ilyen rendszeresen előfordul, nagyon kreatívak a vásárlóink! �

Mitől igazán egyedülálló a Heverde a babzsákok piacán?

Mi olyan mintás anyagokkal is dolgozunk, amelyek rendhagyóak a többnyire egyszínű babzsákpiacon.

Mi a Heverde mögött rejlő filozófia?

Magas minőség, egyediség és mégis megfizethető árak.

ndf_3046.jpg

Milyen újdonságok várhatóak a jövőben tőletek?

Nemrég indítottuk el a kismamáknak nagyon hasznos szoptatós párna terméket, ebből sok új szín és minta várható nemsokára. Még tavasszal bevezetünk egy új gyerek-kamasz babzsák fazont, aztán pedig egy új felnőtt fazont szeretnénk útjára indítani, újfajta anyagokkal. De a legnagyobb újdonságunk az év közepe felé bevezetésre kerülő cica/kutya fekhely család lesz.

A Heverde elérhetőségei

 

https://heverde.hu/

https://www.facebook.com/Heverde/

https://www.instagram.com/heverdebabzsak/

ndf_3053.jpg

ndf_3064.jpg

ndf_3085.jpg

ndf_5846.jpg

ndf_5873.jpg

ndf_6283.jpg

ndf_6285.jpg

ndf_6291.jpg

ndf_6299.jpg

ndf_6304.jpg

ndf_6308.jpg

ndf_6327.jpg

ndf_6340.jpg

ndf_6348.jpg

ndf_6350.jpg

ndf_6353.jpg

ndf_6357.jpg

ndf_6364.jpg

ndf_6368.jpg

ndf_6378.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr313828410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása