Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Politikusok lámpája, ami KELL!

Politikusok lámpája, ami KELL!

2017. november 29. - Darqo

parseerror-political-lamp01.jpg

Nem gondoltam volna, hogy valamire is azt fogom mondani, hogy "KELL!"-kategóriás, ami összekapcsolható a politikával, de a stílszerűen Political Lamp-nek nevezett lakberendezési kiegészítő mégis ide tartozik. Az egyedi lámpa Donald Trump tweetjeire reagálva valós időben villámlik.

A francia művész Parse / Error (aki egyébként a neves UFUNK.net nevű oldal alapítója is egyben) készítette a leleményes lámpát, amely összekapcsolódva Trump Twitter fiókjával, miniatűr villámviharban tör ki, amikor Donald Trump hülyeségeket tweetel, vagyis mindig. Valamint a Twitteren közzétett más politikai eseményekre is reagál, ha szeretnénk, jelenleg egyébként még úgy van beállítva, hogy a francia jobboldali populista és nacionalista politikai párt tweetjeire is reagáljon, az intolerancia jelenlegi aggasztó mértékét bemutatva...Intelligens és kifinomult jelképe a világban és nem csak a kommunikáció szintjén dúló heves viharoknak.

A lámpa ráhangolását Donald Trump tweetjeinek követésére az indokolja, hogy ez az ember tökéletes példája a meggondolatlan, buta és veszélyes kommunikációnak, amely milliók életére lehet és van is negatív hatással. Gondoljunk csak a csörtére Észak-Koreával.

Covfefe. Lehetne akár ez is a neve, de sajnos nem ez lett, pedig egy szóban megtestesíti a lényeget...bár valahol érthető, hiszen gyakorlatilag a lehetőségek és böszmeségek tárháza kiapadhatatlan, akármelyik politikus közösségi felületével össze lehet kötni. Úgy tűnik, hogy kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható, ez "csak" egy látványos installáció, de a remény hal meg utoljára!

parseerror-political-lamp02.jpg

parseerror-political-lamp03.jpg

parseerror-political-lamp04.jpg

via: inhabitat

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2413322605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása