Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mindenki együtt a rászorulókért - IKEA / Veled közösen program / X

Mindenki együtt a rászorulókért - IKEA / Veled közösen program / X

2017. október 04. - Darqo

share-img.png

Nagy örömmel adok hírt arról, hogy az IKEA immár ötödik alkalommal indította útjára a "Veled közösen" elnevezésű kampányát, amelyben rászoruló gyermekek életkörülményein segítenek több mint 20 millió forint értékű lakberendezési termékkel, valamint három kiválasztott szervezetet összesen másfél millió forintnyi készpénzadományban részesítenek. Az idén október elsejével kezdődő programhoz önkéntesek jelentkezését is várja az IKEA, akik maguk dönthetik el, mely szervezeteknek és hogyan szeretnének segíteni.

A programról

Az IKEA áruházanként idén is öt-öt szervezetet díjaz majd. A Veled közösen kampányra tavaly az ország minden pontjáról érkeztek jelentkezések, végül a Borsod megyei Nem Adom Fel Alapítványt és az óbudai Kerék Bölcsődét választották fődíjasnak a szavazók, a soroksári IKEA áruház munkatársai a Páneurópai Általános Iskola étkezőjét újították meg. Összesen majd 200 IKEA munkatárs segített önkéntes munkával a több mint 3000 termék összeszerelésben.

A jelölés

A nevezési időszakban – 2017. október 1. és 30. között – az IKEA FAMILY klubtagok a https://www.veledkozosen.hu/ weboldalon jelölhetik a programba a szervezeteket, akik közül az IKEA munkatársai választják ki a 15 döntőst.

A szavazás

2018 februárjában, egy hónapon keresztül az IKEA FAMILY klubtagok szavazhatnak majd a döntős szervezetekre, és eldönthetik, hogy melyikük mekkora támogatást kapjon. Az áruházak által kiválasztott 5-5-5 jelölt szervezetet a szavazatok megoszlását figyelembe véve az IKEA különböző mértékben támogatja majd lakberendezési termékekkel. Ezen túl áruházanként egy szervezet, melyet az IKEA munkatársai választanak ki, további félmillió forint értékű pénzbeli segítséget kap. A támogatások értéke áruházanként több mint hétmillió forint értékű bútor és szabadon felhasználható félmillió forint készpénz.

Önkénteseket is toboroz az IKEA

A svéd lakberendezési vállalat minden segítő kézre számít, önkéntes munkával a program ideje alatt bárki segíthet a szervezeteknek, tavaly majd nyolcvanan tettek így. A Veled közösen weboldalán az ország egész területén 2018 februárjától várják szervezetek a jelentkezéseket azoktól, akik szakértelmükkel, kétkezi munkával vagy anyagilag szeretnének hozzájárulni a gyermekek életkörülményeinek javításához.

A Veled közösen programról további részleteket a https://www.veledkozosen.hu/ weboldalon találhatnak az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr7212924997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása