Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Húzd ki, dugd be-lámpa

Húzd ki, dugd be-lámpa

2017. szeptember 11. - Darqo

dcw_editions01.jpg

A világítástechnikával és bútortervezéssel foglalkozó francia DCW Éditions stúdió egy meglehetősen érdekes, jópofa és látványos koncepcióval, az úgynevezett ISP lámpával lepte meg a nagyközönséget. A sárgaréz kapszulában elrejtett LED fényforrás az előhúzáskor kapcsol be, visszatoláskor pedig kikapcsol.

Bár az ötletet és a kivitelezést egyaránt áthatja az erotika, nem tartom valószínűnek, hogy az volt a tervezők célja, hogy pajkos gondolataink támadjanak az elegáns és minimalista lakberendezési kiegészítő láttán. A fényerejét nézve valószínűleg olvasólámpának szánják a tervezők, de az ISP lámpa annyira huncut, hogy szerintem vétek volna eldugni a kíváncsi szemek elől a hálószobába. Remek inspirációt nyújt, sőt terápiás hatást is vizionálok, úgyhogy én közszemlére tenném. A lámpát.

A design stúdió egyéb tárgyait is érdemes megnézni az alábbi elérhetőségeiken:

Weboldal

Facebook

Instagram

dcw_editions03.jpg

dcw_editions04.jpg

dcw_editions05.jpg

dcw_editions06.jpg

dcw_editions07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3312621381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása