Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nem is annyira torz valóság

Nem is annyira torz valóság

2017. augusztus 21. - Darqo

jonty_hurwitz2017_01.jpg

Az adott nézőpontból értelmezhető, anamorfikus alkotások és készítőik a kedvenceim közé tartoznak. Ha grandiózus kültéri alkotásokról, akkor Felice Varini, ha pedig szobrászatról van szó, akkor pedig Jonty Hurwitz nevét kell mindenképpen megemlítenem. Ma Hurwitz új alkotásait hoztam nektek a művész zsenialitását bizonyítandó.

Hihetetlenül kifinomult érzék és elképesztő tervezői munka szükséges ahhoz, hogy egy-egy ilyen alkotás elkészülhessen. Hurwitz esetében a térbe mázolt, belenyújtott anyag megértéséhez egy tükrös, vagy katoptrikus eszköz nyújt segítséget. A megoldókulcs nélkül csak furcsa, torz masszának tűnő anyagtömbök egyébként a valóság és az élet értelmezésével kapcsolatban is elgondolkodtató adalékkal szolgálnak, hiszen arról beszélnek, hogy bármennyire is ködös az a dolog, amivel szemben állunk, rálelhetünk a megoldásra, ha kitartóan keresünk a válaszokat.

A szobrászról írt korábbi posztunkat itt találjátok, még több hasonló optikai illúzióról pedig itt találtok további bejegyzéseket.

 

Jonty Hurwitz elérhetőségei

 

Weboldal

Facebook

Instagtam

Tumblr

YouTube

 

jonty_hurwitz2017_02.jpg

jonty_hurwitz2017_03.jpg

jonty_hurwitz2017_04.jpg

jonty_hurwitz2017_05.jpg

jonty_hurwitz2017_06.jpg

jonty_hurwitz2017_07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6612506183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása