Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jonty Hurwitz és a nem is annyira torz valóság

Jonty Hurwitz és a nem is annyira torz valóság

2013. február 05. - Darqo

jonty hurwitz01_resize.jpeg

Az anamorfikus alkotások valami okból kifolyólag mindig megragadják a fantáziámat. Tudjátok, ezek azok a felismerhetetlenné torzított művek, amelyek csak egy adott nézőpontból, vagy egy közelükbe helyezett tükörtárgy segítségével válnak értelmezhetővé. Jonty Hurwitz is ilyeneket készít; brutálisan torz szobrokat, melyek egy fém hengerben mutatják meg valódi önmagukat, vagy csak diribdarab szoborrészleteket, melyek a megfelelő szögben állnak össze egésszé. Lenyűgözőek!

 

Ha éppen Londonban jársz február 28. és március 3. között és szívesen megnéznéd az 1969-ben Johannesburgban született, jelenleg Londonban élő és dolgozó szobrász egyik művét élőben is, akkor a Kinetica Art Fair-en megteheted. Lent pedig egy videót is találtok, amely a Tower 42-ben kiállításra került Co-Founder (korábban The Thinker) című alkotásról készült.

jonty hurwitz02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr785051711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása