Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

24 karátos térképek

24 karátos térképek

2017. augusztus 14. - Darqo

tali_sari01.jpg

Talia Sari ipari formatervező és ékszerész legújabb ötletét, amelyben egyedi, személyre szabott kortárs térkép ékszereket készít medál, gyűrű vagy bross formában, a közelmúltban egy igazán sikeres Kickstarter kampánnyal sikerült megtámogatnia, úgyhogy minden akadály elhárult a "nagyüzemi"megvalósulás útjából.

A You Are Here című projektben maradéktalanul a vásárlók igényei befolyásolják az ékszer típusát, alakját, mintáját és bevonatát. Az interaktív online térképen saját magunk választhatjuk ki a tetszés szerinti címet, közelíthetünk/távolíthatunk, finomíthatunk a végleges változatig, a virtuális tervezés után pedig a designer elkészíti fémből az alapformát, majd 24 karátos arannyal vagy ezüsttel vonja be a minimalista térképrészletet.

Abszolút egyedi kiegészítőkről van szó, legalábbis egészen kicsi a valószínűsége annak, hogy két, egymástól teljesen független embernek ugyanazon város ugyanazon részletéhez fűződjön mindenféle pozitív emléke, amelyet ráadásul annyira erős, hogy akár ékszerként is magán viselné.

 

Talia Sari elérhetőségei

 

Weboldal

Facebook

Instagram

Etsy Shop

A Kickstarter kampányoldalt itt találjátok.

tali_sari02.jpg

tali_sari03.jpg

tali_sari04.jpg

tali_sari05.jpg

tali_sari06.jpg

tali_sari07.jpg

tali_sari08.png

tali_sari09.png

tali_sari10.png

tali_sari11.png

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2512587519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása