Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lélegzetelállító tüllfolyamok az év leggyönyörűbb kirakataiban

Lélegzetelállító tüllfolyamok az év leggyönyörűbb kirakataiban

2017. július 19. - Darqo

benjamin-shine01.jpg

Kész, be lehet zárni mára a netet! Ennél szebb, érzékenyebb, komplexebb és aprólékosan kidolgozottabb kirakatokat ebben az évben még nem láttam, de megkockáztatom azt a kijelentést is, hogy minden idők legszebb kirakatainak Top10-es listáján is dobogós helyezést érdemelne Benjamin Shine ötlete és kivitelezése.

A brit művész és designer a New York-i Bergdorf Goodman áruház öt kirakatát díszítette, vagyis pontosabban fogalmazva tüll dekoranyagból formázott női arcokat a gyönyörűen felöltöztetett próbababák mellé. Igen, jól olvastátok, ez nem valami szépen elkészített grafika vagy kivetítés, hanem az anyagot formálta éteri arcokká a rendelkezésre álló terekben.

Ha olyan szerencsés vagy, hogy New Yorkban jársz, augusztus 3-ig még megtekintheted élőben is! Valamint érdemes a tehetség oldalain tovább böngészni, mert hasonlóan döbbenetes alkotásokkal és megoldásokkal találkozhattok:

Weboldal

Instagram

benjamin-shine02.jpg

benjamin-shine03.jpg

benjamin-shine04.jpg

benjamin-shine05.jpg

benjamin-shine06.jpg

benjamin-shine07.jpg

benjamin-shine08.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4812672023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása