Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Eldugható könyvepolcszék

Eldugható könyvepolcszék

2017. július 14. - Darqo

alias_bookshel01.jpg

Sou Fujimoto japán építész, designer tőlünk nyugatabbra az ötletes minimalista alkotásokról ismert, de ahogy a mai példa is mutatja, mindent megtesz a világsikerért. Én legalábbis azonnal szerelembe estem, amint megláttam a képeket az eldugható könyvespolcszékről.

Bár első pillanatban úgy tűnhet, mégsem feltétlenül a kis lakással rendelkezők igényeit szeretné elsősorban kielégíteni az olvasásra ösztönző kompakt Bookchair. Az olasz Alias Design bútorforgalmazó cég számára tervezett és az idei Salone del Mobile eseményen debütáló koncepció annyira jópofa, hogy bármekkora térben képes a néző figyelmét haladéktalanul magára vonni. Az áráról/elérhetőségéről nincsen információ, de ezen az oldalon lehet érdeklődni.

 

Sou Fujimoto elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

 

Alias Design elérhetőségei

Weboldal

Facebook

Instagram

alias_bookshel02.jpg

alias_bookshel03.jpg

alias_bookshel04.jpg

alias_bookshel05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3212638285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása